Leier tégla termékek - A kínálat áttekintése

Az építőanyagok között örök érték a négy ősi elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő házasságából megszülető kerámia falazótégla, amely kiváló tulajdonságainak köszönhetően a mai napig a leggyakrabban és legszívesebben használt építőanyag.

Leierplan 45 N+F, Leiertherm 45 N+F tégla
45 cm vastag teherhordó külső falak építésére alkalmas. Ennek a terméknek legkedvezőbb a hőszigetelő képessége normál falazó- és vakolóhabarcs használata esetén is. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldás.

Leierplan 38 N+F, Leiertherm 38 N+F tégla
38 cm vastag teherhordó külső falak építésére alkalmas. Kitűnő a hőszigetelő képessége normál falazó- és vakolóhabarcs használata esetén is. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldás.

Leierplan 30 N+F, Leiertherm 30 N+F tégla
30 cm vastag teherhordó és vázkitöltő külső falak és belső tartófalak építésére alkalmas. Jó hőszigetelő képessége alapján olyan esetekben célszerű felhasználni, amikor nincs elegendő hely 38 cm vastag falazat számára, mégis teljesíteni kell a hőszigetelési követelményeket. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldás

Leierplan 25 N+F, Leiertherm 25 N+F tégla
Belső teherhordó falak építésére alkalmas. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldás.

Leiertherm 20 N+F tégla
Belső teherhordó falak építésére alkalmas. A nútféderes kialakítás függőleges habarcstöltést nem igényel, így anyagtakarékos megoldás.

Leierplan 10/50 N+F, Leiertherm 10/50 N+F tégla
10 cm vastag nem teherhordó válaszfalak építésére alkalmas.

Leier kisméretű tömör tégla
Kisméretű, tömör téglaelem.

Leiertherm hanggátló falazóelem
Súlyozott léghanggátlási szám (mért) kétoldali vakolattal (Rw)

  • 25 cm falvastagság esetén 55 dB,
  • 30 cm falvastagság esetén 57 dB

Leier FIX univerzális építési ragasztóhab
A Leier FIX univerzális ragasztóhab egykomponensű, nedvességre keményedő, modifikált poliuretán hab. A LeierPLAN csiszolt kerámia falazóelemek közötti ragasztott kötés kialakítására alkalmazható.

Leierplan vékony falazóhabarcs
A LeierPLAN vékony falazóhabarcs kifejezetten a LeierPLAN csiszolt kerámia falazóelemekből készülő falazatok építéséhez használatos cement-mészhidrát alapú szárazkeverék.